BATMAN / KOZLUK - İbni Sina İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı ile başlayan törende şiirler okundu şarkılar söylendi .Tören yapılan yarışmalarla sona erdi.

Nis

Okulumuz 1.sınıf  öğrencilerinden Melek EROL  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İlçe Milli Eğitim Müdürünün koltuğuna oturdu. Milli eğitim Müdürü Mehmet Nezir SEVİM tarafından çiçekle karşılanan Melek EROL  adaletli bir dünya için İyi dilek temennilerinde bulundu .

Nis

İlçe Milli Eğitim müdürürümüz Mehmet Nezir SEVİM ve Şube müdürü  Erdal BULUT  15 Nisan 2024 günü okulumuzu ziyaret ederek  2.dönemin 2. yarısına başlama zilini okulda çaldı çeşitli incelemelerde bulundu .Daha sonra okul müdürü Mehmet EKİNCİ  tarafından okulun fiziki durumu ve öğrenciler hakkında brifing verildi.

Şbt

Okulumuzda 16.02 .2024 Cuma günü  veli toplantısı yapıldı .Eğitim öğretrme velilerin katkısı üzerinde duruldu .Öğrenci başarısının artırılması için neler yapılabileceği, öğrenci davranışları  üzerinde duruldu .Toplantı iyi dilek temennileriye son buldu.

Şbt

Okulumuzda 06.02.2024 tarihinde deprem tadbikatı yapıldı .

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı. ülkemizde yetiştirilen ürünleri tanıtan sembolik marketler  kuruldu. Öğrenciler yerli ürünleri kullanmaları konusunda bilgilendirildi.

10 KASIM DA OKULUMUZDA ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Kas

Seminer döneminde veli ziyaretleri yapıldı

May

Okulumuzda  02.05.2023 Salı günü 4.saatte kitap okuma etkinliği yapıldı .Yapılan kitap okuma etkinliğine tüm sınıf seviyelerinden öğrencler katıldı.

Tem

Zeka Oyunlarıbilgi gerektirmeyen, akıl yürütme, hızlı düşünme, yaratıcılık, ipuçlarından yararlanabilme gibi becerileri kullanarak çözülebilen sorulara verilen genel bir isimdir. Zihni açan, aklı çalıştıran, öğrenmeyi kolaylaştıran, çabuk öğrenmeyi sağlayan "Zeka Oyunları" geleceğin eğitim metodudur.

İbni Sina İlk/Ortaokulu olarak çocuklarımızın zihin gelişimlerini hızlandırabilmek ve böylelikle daha kolay öğrenmelerini amaçlıyoruz. Bu nedenle okulumuzda zeka oyunları atölyemizi açtık.

Açılışa Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yunus DEMİR ve Milli Eğitimi Özel Büro Koordinatörü Murat IŞIK teşrif ettiler.

Böyle bir atölyenin kurulmasında emeği geçen Müdürümüz Ayhan BECET'e, Müdür Yardımcılarımız Erdal MALAY'a ve Mehmet BEŞLİ'ye, tedariklerinden dolayı okulumuz sınıf öğretmenlerinden İkram ASLAN'a teşekkür ediyoruz.

Kas

Kaymakamımız Sayın Eyyüp GÜNGÖR ve Milli Eğitimi Müdürümüz Sayın Ömer TOPRAK, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yunus DEMİR ve Kahveci Köyü Muhtarı Sayın Kazım YAMAN bugün okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun fiziki şartlarını incelediler. Öğrencilerimiz ile dersleri ve Covid 19 süreci ile ilgili konuştular. Ardından idareci ve öğretmenlerimiz ile toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı sırasında yine gündem Covid 19 ve eğitimdi. Öğretmenlerimiz ile karşılıklı istişarelerde bulunulduktan sonra idarecilerimiz ile yapılacaklar hakkında görüştüler ve ziyaretlerini güzel dilekleriyle ve temennileriyle sonlandırdılar.

Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor ve işlerinde kolaylıklar diliyoruz.

Kas

Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Biriminden İnşaat Mühendisi Şeyda Ekinci ve Özel İdare Müdürü Faruk ABİK okulumuzu ziyaret ettiler. İdarecilerimizle okul sorunları hakkında görüştükten sonra okulumuzu gözlemlediler. Yapılması gerekenler konusunda idarecilerimiz ile istişarelerde bulunduktan sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.

Kendilerine bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz ve bu zorlu süreçte işlerinde kolaylıklar diliyoruz.

Kas

İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Fırat GÜNEŞ ile İlçe Salgın Denetim Koordinatörümüz Sayın Servet ATAÇ okulumuzu ziyarete geldiler. Çocuklarımızı bu süreç hakkında bilgilendirerek temizliğin, maskenin ve mesafenin önemini vurguladılar. Çocuklarımız için okulumuza maske yardımında bulundular. Daha sonra öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile görüşerek istişarelerde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdılar.

Bu anlamlı ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyor ve bu zorlu süreçte kendilerine kolaylıklar diliyoruz.